暢銷APP
/ / 【免費旅遊APP】Nijmeegse Vierdaagse|線上玩APP不花錢

【免費旅遊APP】Nijmeegse Vierdaagse|線上玩APP不花錢

玩免費旅遊APP|下載Nijmeegse Vierdaagse app不用錢|硬是要APP

Het laatste nieuws en twitterberichten over de Nijmeegse Vierdaagse uit diverse bronnen.

Ook de twitterberichten van de organisatie.

玩免費旅遊APP|下載Nijmeegse Vierdaagse app不用錢|硬是要APP

De Nijmeegse Vierdaagse, officieel de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen, wordt ieder jaar gehouden en start op de derde dinsdag van juli. Het is het grootste wandelevenement ter wereld en een van de grootste sportevenementen ter wereld. De Nijmeegse Vierdaagse wordt door Stichting DE4DAAGSE (Onderdeel van de KNBLO-NL) georganiseerd. Deelnemers aan de Vierdaagse lopen vier dagen lang 30, 40 of 50 kilometer; militairen lopen 40km (met 10kg bepakking) of 50km zonder. De Nijmeegse Vierdaagse valt samen met de Vierdaagsefeesten (voorheen Nijmeegse Zomerfeesten).

Gebouw en terreinen van De Vereeniging aan het Keizer Karelplein in Nijmegen zijn langjarig start- en finishplaats en onderkomen van de organisatie geweest. Inmiddels is dat verplaatst naar de nabijgelegen Wedren, waar met tijdelijke voorzieningen veel meer ruimte is gecreëerd. Gestart wordt in afstandsblokken 's ochtends vanaf 04.00u en uiterlijke finishtijd is de eerste drie dagen uiterlijk 17.00u, en op vrijdag 18.00u.

玩免費旅遊APP|下載Nijmeegse Vierdaagse app不用錢|硬是要APP

Het evenement wordt sinds 1928 traditioneel geopend met de Vlaggenparade; sinds 1951 wordt deze kleurrijke deelnemersontvangst in Stadion De Goffert in Nijmegen gehouden, welke recent niet meer op de maandagavond voorafgaand aan de start plaatsvindt, maar al op zondagmiddag.

玩免費旅遊APP|下載Nijmeegse Vierdaagse app不用錢|硬是要APP

線上24小時玩Nijmeegse Vierdaagse APP免費

下載旅遊APP-在線上免費玩Nijmeegse Vierdaagse APP

Nijmeegse Vierdaagse APP LOGO

Nijmeegse Vierdaagse 旅遊 App LOGO-硬是要APP

Nijmeegse Vierdaagse APP QRCode 立刻掃描下載

掃描Nijmeegse Vierdaagse 旅遊 QRCode 下載App-硬是要APP
APP分佈國家APP系統線上APP版本費用歷程APP評價上架時間更新時間
查詢中Android
Google Play
1.1
下載 App
免費2011-07-222016-10-24
台灣 TaiwanAndroid
Google Play
1.1
下載 App
免費2011-07-192016-09-19

其他Nijmeegse Vierdaagse App介紹懶人包

Vierdaagse - Vierdaagse-app

De app voor de deelnemer (4Walker) biedt de routekaarten per dag met de .... die handig is bij een bezoek aan de regio Nijmegen tijdens de Vierdaagse.

Vierdaagse - Laatste nieuws

De 4Walker-app en de 4Follower-app wordt al veel gedownload in de Appstore ( vanaf ... Donderdag 9 juli - Gezamenlijke persconferentie Vierdaagse Nijmegen.

Vierdaagse - Apps 4Walker en 4Follower

InBeeld - Connexxion. InBeeld - Oostenrijk. InBeeld - Motorhuis/Bulters. InBeeld - HiTec. InBeeld - VGZ. Disclaimer | Cookies | 2015 © Vierdaagse.

Wifi-netwerk op Wedren verbetert Vierdaagse app

9 juli 2015 ... Voor gebruik van app onderweg is capaciteit in verbindingen cruciaal ... Wedren en op Heumensoord garandeert een betere werking van de Vierdaagse apps 4Walker (voor lopers) en 4Follower (voor volgers). ... Nijmegen.

Vierdaagse apps 4Walker en 4Follower in app stores | Tech Nieuws ...

21 juli 2015 ... De Nijmeegse Vierdaagse is afgelopen nacht begonnen en daarom zijn er twee Vierdaagse apps beschikbaar in verschillende app stores.

5 apps voor de Nijmeegse Vierdaagse 2015 - DroidApp

20 juli 2015 ... Dinsdag 21 juli gaat de 99ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse van start. Voor wandelaars en thuisblijvers hebben we een vijftal apps ...

'Nijmeegse Vierdaagse 2015' in de App Store - iTunes - Apple

10 juli 2015 ... Lees reviews, bekijk klantbeoordelingen, zie schermafbeeldingen en lees meer over Nijmeegse Vierdaagse 2015. Download Nijmeegse ...

Nijmeegse Vierdaagse app網站相關資料 - APP試玩 - 傳說中的挨踢 ...

尋找Nijmeegse Vierdaagse app解答就快來【APP試玩】統計全球資訊28筆2頁網友 關注話題,De 4Walker-app en de 4Follower-app wordt al veel gedownload in de ...

Veel klachten over Vierdaagse-app | NU - Het laatste nieuws ... - Nu.nl

Bij de organisatie van de Vierdaagse van Nijmegen stromen de klachten binnen over de nieuwe app '4Follower' voor mensen die lopers willen volgen.

Dit zijn de twee officiële Nijmeegse Vierdaagse-apps - Androidworld

21 juli 2015 ... Voor de Nijmeegse Vierdaagse zijn er in de Play Store twee officiële wandel- apps te downloaden. Met de 4Walker-app kun je als deelnemer ...

高評價旅遊App推薦

加州大学洛杉矶分校地图

加州大学洛杉矶分校校园地图应用程序,由加州大学洛杉矶分校的综合服务开发,是官方的加州大学洛杉矶分校校园地图应用程序。它设有数百个地点在校园,包括建筑物,报告厅,餐饮,购物,娱乐,交通,旅游景点,更最权威,最全面的信息!无论你是加州大学洛杉矶分校的学生,教职员工,加州大学洛杉矶分校校园地图应用程序。一 …

看更多 »

UCLA지도

UCLA 캠퍼스지도 앱., UCLA 일반 서비스에 의해 개발 된, 공식 UCLA 캠퍼스지도 응용 프로그램입니다. 그것은 건물을 포함한 캠퍼스에 위치 수백, 강당, 식당, 쇼핑, 오락, 교통, 흥미 등에 대한 가장 권위 있고 포괄적 인 정보를 제공합니다! 당신은 UCLA …

看更多 »